Friday, September 25, 2009

Salam Aidilfitri

Hari raya Aidilfitri pada tahun ini,amat memberangsangkan tetapi bagi saya,raya tahun ini amat singkat sebab dapat raya selama 9 hari sahaja :(

Tapi yang amat menggelikan hati saya,walaupun saya sudah masuk alam universiti yang serba salah ini,tapi saya dapat juga banyak duit raya.hehe

Komen: Kepada kawan-kawan sebaya saya,jangan jeles kenapa saya dapat banyak duit raya,hehe

Tidak lupa kepada abang typeace,insya-Allah lain kali kita berjumpa lagi di Johor.Hari tuh,saya masih lagi beraya di johor kat kampung Kurnia,JB,tapi lambat sikit bagitahunya,sorry for all this mistakes.Next raya,I'll see you in front of me.hehe
Gambar ini di ambil sekitar saya berada di Rumah arwah Pak Din,Taman Pelangi,Johor Bahru,Johor.

Nuisza dengan 'baby' nya~hanna ke anna,ntah la,aku lupa nama budak ni.hehe(bila masa pula aku kahwin ni,adoii)





Siapa sebelah nuisza tu?

Abatuk panggilan atuk untuk orang Johor,special sikit) dengan sepupu sebaya aku,farah(no. telefon dia 0123456789,tekan-tekan tak dapat,kah3)


Dari kanan:maktok,abah dengan Pak Awin

No comments:

Post a Comment